INFORMARE
0318 110 788

Cauciucuri de iarna

Tip cauciuc:

Dimensiunea anvelopei:

/

Indexul de viteza:

Categorie pret:

Marca:Anvelope de iarna – pentru un condus sigur pe conditii de gheata si zapada

Iarna, conditiile meteorologice se schimba incontinuu si prin aceasta, la fel si caracteristicile carosabilului. Anvelopele de iarna, trebuie sa ofere indiferent de umiditate, temperaturi minime precum si pe gheata si zapada, siguranta optima in timpul condusului. Marcajul M+S (sau M+S sau M.S) este prezent pe cauciucurile de iarna si cele all-season. Anumite anvelope cu marcajul M+S, au deasemenea si un simbol al fulgului de nea, indicand un standard de calitate ridicat.

mai multe pareri ...

Totul consta in mixtura

Cel mai important este aderenta pe carosabil in conditii de gheata si zapada. Pentru a avea o aderenta optima la temperaturi scazute, anvelopele de iarna sunt construite dintr-un amestec special de cauciuc rezistent la temperaturi de sub 0 grade. Astfel, aceste anvelope se adapteaza perfect carosabilului.

Profilul perfect al anvelopelor de iarna

Cauciucurile de iarna au adancimi mai mari in profil si lamele suplimentare. Lamele se inchid si se deschid in timpul condusului si ajuta sa transmita tractiunea si puterea de franare optim asupra carosabilului. Rezultatul il reprezinta stabilitatea si aderenta extrem de buna chiar si in conditii meteorologice precare.
Mai ales pe timp de iarna, exista pericolul iminent, datorita unei pelicule de apa pe suprafata carosabilului, de acvaplanare. Datorita unei bune deplasari a apei pe profilul cauciucului, cauciucurile de iarna asigura ca pericolul de acvaplanare sa fie redus considerabil astfel incat, conducatorii auto sa detina controlul complet asupra autoturismului in toate situatiile.

Respectarea reglementarilor legale

Obligativitatea anvelopelor de iarna in conditii de carosabil inzapezit si/sau acoperit de gheata este prezenta si in Romania din anul 2011. Expertii recomanda utilizarea acestora de la jumatatea lunii Octombrie si pana la inceputul lunii Aprilie. Evident ca trebuie sa tineti cont si de zonele in care circulati: zonele montane au un sezon rece mai lung comparativ cu zonele de campie.

La noi aveti posibilitatea de-a alege dintr-o oferta variata de anvelope de iarna, de la producatori de renume precum Michelin, Dunlop, Goodyear sau Pirelli - transportul este gratuit (* incepand de la doua anvelope comandate).

Noi va montam anvelopele!
Alegeti unul din
partenerii nostrii service auto
situati in apropierea Dvs.:
Parerile clientilor
cauciucuridirect.ro
Observatie 4.91/5 - 55 Customer rating

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2 mai multe pareri
Ofertele noastre avantajoase:
Cauciucuri de vara:
incepand sau 138,20 RON
,
ex. 155/70R13T incepand sau 138,20 RON
eller 195/50R15H incepand sau 181,00 RON

Cauciucuri de iarna
incepand sau 150,10 RON
,
ex. 155/70R13T incepand sau 150,10 RON
eller 195/65R15T incepand sau 224,20 RON
Cumpara cauciucuri on-line - fara riscuri:
  • Noi oferim 2 ani garantie
  • Va oferim prin politica de returnare un termen de 30 de zile
Serviciu rapid si convenabil:
  • Puteti comanda on-line: 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana
  • Livrare in 7-10 zile lucratoare
  • Retea intinsa de statii de montaj ( 200 )
  • Puteti alege dintre cele 2 moduri diferite de plata

© 1999-2014 by SC Delticom OE SRL / cauciucuridirect.ro 24.04.2014 06:52