INFORMARE
0318 110 788

Cautare cauciucuri

Dupa dimensiune Datele vehiculului

Tip cauciuc:

Dimensiunea anvelopei:

/

Indexul de viteza:

Categorie pret:

Marca:
Anvelope pentru autovehicule

Alegerea anvelopelor este in mare parte influentata de tinuta la drum a autovehiculului. Trebuie avute in vedere mai multe criterii in momentul achizitionarii cauciucurilor, pentru a asigura o calatorie sigura in orice conditie meteorologica si pe orice tip de carosabil.
Inainte de toate, dimensiunile anvelopelor sunt cele mai importante. Pentru a vedea ce dimensiuni se potrivesc autovehiculului dumneavoastra, este recomandat sa consultati certificatul de inmatriculare sau cartea de identitate al autovehiculului inainte sa achizitionati anvelopele. Odata ce aveti dimensiunile necesare, alegerea anvelopelor nu mai prezinta probleme.

mai multe pareri ...

Anvelope de vara – aderenta excelenta si o rezistenta la rulare redusa

Anvelopele de vara sunt mai adecvate pentru a fi folosite in anotimpul cald. Amestecul din compusi de cauciuc ofera aderenta optima pe carosabil uscat si rezista la temperaturi ridicate. Pe langa aceasta, profilul anvelopelor de vara este relativ plat, pentru ca acestea sa ofere performanta optima chiar si la viteze mai mari, rezistenta la rulare este mai mica, pe langa un nivel de confort mai ridicat si consumul de combustibil este scazut.

Anvelope de iarna – amestecul special din compusi de cauciuc ofera siguranta si o tinuta optima

Anvelopele de iarna, numite si anvelope "M+S", sunt special concepute pentru a face fata temperaturilor scazute, pe carosabil acoperit de zapada si gheata. Amestecul din compusi de cauciuc al anvelopelor de iarna, este in asa fel conceput incat acestea sa nu se intareasca prea tare la temperaturi scazute, oferind o tractiune mai buna si transmitere a puterii asupra carosabilului.
Pentru a face fata cerintelor si conditiilor de drum in sezonul rece, anvelopele de iarna sunt dotate cu asa numitele lamele. Acestea ofera o aderenta mai buna pe carosabil acoperit de zapada, asadar, o tinuta mai sigura la drum.

Anvelope all-season – Amestec moderat

In domeniul autoturismelor, pe langa anvelopele de vara si de iarna, exista si oferte de anvelope pentru toate anotimpurile sau all-season. Aici este vorba de anvelope a caror proprietati reies din amestecul de compusi al cauciucurilor de vara si al cauciucurilor de iarna. Dar acestea nu ajung la nivelul proprietatilor cauciucurilor special concepute pentru temperaturi ridicate si carosabil uscat respectiv pentru temperaturi scazute si pe zapada. Anvelopele all-season trebuie sa fie marcate cu M+S (sau MS, M&S), pentru a corespunde regulamentului anvelopelor din sezonul rece.

Accesand shop-ul nostru puteti alege dintr-o gama variata de anvelope ale unor producatori renumiti ca Michelin, Pirelli, Goodyear, Continental sau Dunlop.

Noi va montam anvelopele!
Alegeti unul din
partenerii nostrii service auto
situati in apropierea Dvs.:
Parerile clientilor
cauciucuridirect.ro
Observatie 4.91/5 - 54 Customer rating

preturi rezonabile paun f., oltenita mai multe pareri
Ofertele noastre avantajoase:
Cauciucuri de vara:
incepand sau 138,20 RON
,
ex. 155/70R13T incepand sau 138,20 RON
eller 195/50R15V incepand sau 199,30 RON

Cauciucuri de iarna
incepand sau 150,30 RON
,
ex. 155/70R13T incepand sau 150,30 RON
eller 195/65R15T incepand sau 224,20 RON
alega calitatea si inalta perfomanta:
  • Peste 100 de marci de cauciucuri: Bridgestone, Continental,
  • Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, cauciucuri pentru orice buget
  • Peste 35.000 de cauciucuri
  • Vindem doar cauciucuri de calitate
Cumpara cauciucuri on-line - fara riscuri:
  • Noi oferim 2 ani garantie
  • Va oferim prin politica de returnare un termen de 30 de zile

© 1999-2014 by SC Delticom OE SRL / cauciucuridirect.ro 20.04.2014 06:50