INFORMARE 
0318 110 788

Cauciucuri pentru autoturisme


Cauciucuri pentru autoturisme
Alegerea anvelopelor este in mare parte influentata de tinuta la drum a autovehiculului. Trebuie avute in vedere mai multe criterii in momentul achizitionarii cauciucurilor, pentru a asigura o calatorie sigura in orice conditie meteorologica si pe orice tip de carosabil.
Inainte de toate, dimensiunile cauciucurilor sunt cele mai importante. Pentru a vedea ce dimensiuni se potrivesc autovehiculului dumneavoastra, este recomandat sa consultati certificatul de inmatriculare sau cartea de identitate al autovehiculului inainte sa achizitionati cauciucurile. Odata ce aveti dimensiunile necesare, alegerea cauciucurilor nu mai prezinta probleme.

Anvelope de vara - aderenta excelenta si o rezistenta la rulare redusa

Cauciucurile de vara sunt mai adecvate pentru a fi folosite in anotimpul cald. Amestecul din compusi de cauciuc ofera aderenta optima pe carosabil uscat si rezista la temperaturi ridicate. Pe langa aceasta, profilul cauciucurilor de vara este relativ plat, pentru ca cauciucurile de vara sa ofere performanta optima chiar si la viteze mai mari, rezistenta la rulare este mai mica, pe langa un nivel de confort mai ridicat si consumul de combustibil este scazut.

Anvelopele de iarna - amestecul special din compusi de cauciuc ofera siguranta

Cauciucurile de iarna, numite si cauciucuri "M+S", sunt special concepute pentru a face fata temperaturilor scazute, pe carosabil acoperit de zapada si gheata. Amestecul din compusi de cauciuc al cauciucurilor de iarna, este in asa fel conceput incat acestea sa nu se intareasca prea tare la temperaturi scazute, oferind o tractiune mai buna si transmitere a puterii asupra carosabilului.
Pentru a face fata cerintelor si conditiilor de drum pe timp de iarna, cauciucurile de iarna sunt dotate cu asa numitele lamele. Acestea ofera inainte de toate, aderenta mai buna pe carosabil acoperit de zapada, asadar, o tinuta mai sigura la drum.

Anvelope all-season - amestec moderat de cauciuc

In domeniul autoturismelor, pe langa cauciucurile de vara si de iarna, sunt oferte de cauciucuri pentru toate anotimpurile sau allseason. Aici este vorba de cauciucuri a caror proprietati reies din amestecul de compusi al cauciucurilor de vara si al cauciucurilor de iarna. Dar acestea nu ajung la nivelul proprietatilor cauciucurilor special concepute pentru temperaturi ridicate si carosabil uscat respectiv pentru temperaturi scazute si pe zapada. Cauciucurile all-season trebuie sa fie marcate cu M+S, pentru a corespunde regulamentului cauciucurilor de iarna.

Accesand shop-ul nostru puteti alege dintr-o gama variata de anvelope ale unor producatori renumiti ca Michelin, Pirelli, Goodyear, Continental sau Dunlop.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

Parerile clientilor

cauciucuridirect.ro 
Observatie 4.88/5 - 40 Customer rating 

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2 
mai multe pareri